Main Page

From mistywindow
Jump to: navigation, search

Som svar på Which? den genomsnittliga avlöningsdag långivaren avgifter £ 25 nyfikenhet för varje £ 100 du lånar ska du betala tillbaka det inom 28 dagar . Det är en effektiv ränta på 1.737 % , medan den genomsnittliga bankkort skulle debitera dig £ 1,50 nyfikenhet på en effektiv ränta på 18 % . ( April betyder graden av nyfikenhet du skulle betala över ett år , oftast tillsammans med andra kostnader . ) Att ta ut en avlöningsdag lån kan ha en effekt på din kreditvärdighet och talang för att låna i framtiden , även om du svarar på den tiden och i sin helhet . Du skulle kanske även få avslag för en inteckning endast på grund av en tidigare avlöningsdag lån . När en avlöningsdag lån kommer sannolikt att vara rätt alternativ
 Nästan alla av avlöningsdag lån kan hittas på nätet , så det finns ingen fördröjning med fax eller utstationering av pappersarbete . Ansökningsprocessen är snabb och enkel att avsluta . Du kan begäras i ditt namn , ta itu med , uppgifter om din månad till månad intäkter och sysselsättning , när du senare avlöningsdag är , tillsammans med det belopp du vill låna och ditt lönekonto uppgifter . Vi tycker inte om avlöningsdag lån . De flesta individer som får dem inte borde. Ändå bör du överväger en, vill vi garantera att du kan skydda dig själv . Steg ett är att överväga billigare alternativa alternativ . Om det misslyckas , kommer vi att ta dig igenom den minst otäcka för en foul gäng .
 Den gnida är att dessa spelkort straffa dig hårt för att olovligen välkommen . När 0 % intervall avslutar för utgifter eller skuld flyttas från andra kort , den ränta du kommer att debiteras hoppar oftast till över 30 % . Så det är dubbelt viktigt att du försöker att betala tillbaka dessa innan det händer ( även om det är också sannolikt att vara billigare än avlöningsdag lån ) . Kredit värdering fackföreningar är oberoende - run infödda kooperativa organisationer som syftar till att hjälpa individer som kanske inte har tillträde sms lån till finansiella tjänster på annat håll . Det finns 500 i Storbritannien ger besparingar och lån, var och avgöra sina personliga tjänster och regler för vem som kan delta .
 Om avlöningsdag långivare har skrivit så mycket som den gode Applicera konstitutionen , betyder det att det är medlem i en branschorganisation - en av många Shopper Finance Anknytning , klienten Kredit värdering Commerce Anknytning , Finance & Leasing Association och British Check & Kredit värdering Anknytning . Du kan klaga till denna tillhörighet om avlöningsdag långivaren bryter mot sina åtaganden enligt denna kod . Begränsa karaktären av annonser . Avlöningsdag lån reklam är genomgripande . De gör det verkar som om det är en rolig , lite transaktionen ganska än en hardcore form av skuld . Annonserna borde ha mycket mer normativa innehåll regler för hur de ska presenteras.
 Det spelar ingen roll vem du diskuterar med om avlöningsdag lån i Storbritannien ; oavsett om det är den ivrigaste av förespråkarna för dessa lån eller den viktigaste motståndare denna sida av Atlanten ( med tiotals miljoner extra glädjande för dem från hela Pond ) ; kommer de alla överens om att det finns definitivt måste vara mycket , mycket försiktig med avlöningsdag lån . Naturligtvis är detta en sak som du skulle förutse från motståndarna , men det är oftast en sak du eventuellt skulle hitta konstigt kommer från förespråkarna . Om du debitera mitt konto för återbetalning av lån , hur kan jag vara säker på att du kommer att ta ut rätt belopp ?